Scene șocante pe o stradă din Târgoviște; un tânăr s-a aruncat de pe bloc

S-a aruncat de pe bloc
S-a aruncat de pe bloc

Un tânăr s-a aruncat luni seara de pe un bloc aflat pe o stradă din Târgoviște.

În cădere tânărul s-a lovit de crengile unui copac lucru care a făcut să ajungă pe caldarâm, lângă saltelele întinse de pompieri, făcând inutil efortul de salvare al acestora.

Tânărul se afla în arest la domiciliu și probabil că nemulțumiri ale acestuia l-au făcut să recurgă la gestul extrem, acela de a-și lua viața.

Mai mult de cinci ore au încercat echipele de intervenție aflate la fața locului să-l convingă pe tânărul urcat pe blocul cu 9 etaje să renunțe la intenția sa, aceea de a se arunca în gol însă la un moment dat acesta a căzut (sau s-a aruncat) în gol.

Pompierii din Târgoviște instalaseră mai multe saltele cu aer sub locul în care ar fi putut să cadă tânărul însă, din păcate, în cădere corpul acestuia s-a lovit de crengile unui copac și s-a zdrobit de asfalt.

Impactul cu asfaltul a fost nimicitor; medicii sosiți la fața locului au constatat că tânărul prezenta slabe semne vitale.
Tânărul a decedat la spitalul din Târgoviște.

Din informațiile de la martori rezultă că tânărul se afla în arest la domiciliu pentru o acuzație de tâlhărie; acesta a părăsit locul arestului și s-a urcat pe blocul în care locuia, aflat pe strada Radu Popescu.

Comenteaza