Primar amendat pentru că îi ducea pe copii la școală

Drumul spre ”lumină” în România anului 2017
Drumul spre ”lumină” în România anului 2017

Primarul din Vârfuri a fost amendat pentru că nu avea atestat de conducere pentru microbuzul școlar cu care îi ducea zilnic pe copii la școală.

Primarul primise anterior un avertisment de la Poliție însă nu a putut renunța la activitatea sa benevolă, după cum declară, aceea de a-i duce zilnic pe copilași la școală.

Localitatea dâmbovițeană are două microbuze școlare dintre care doar unul este încadrat cu șofer; al doilea era condus de primar, fără ca acesta să încaseze vreun ban pentru această activitate.

Primarul zice că se va autoriza în cel mai scurt timp și își va relua activitatea de șofer pe microbuzul școlar.

Măcar atât poate face primarul din Vârfuri dacă în cazul unor drumuri de pe raza localității este în imposibilitatea de a face ceva din lipsa banilor.

În Cârlănești, Vârfuri, sunt unele drumuri care nici măcar pietruite nu sunt iar elevii, unii dintre cei pe care acum primarul nu-i mai poate duce la școală, sunt nevoiți să înoate la propriu prin noroaiele până la genunchi atunci când plouă.

Imaginea alăturată spune mai mult decât toate cuvintele și justificările din lume.
Cei doi copii trăiesc în România anului 2017 și au avut neșansa să se nască într-o localitate în care, cel puțin parțial, străzile (cât de cât) civilizate (nu zic asfaltate) sunt lucruri pe care le vor vedea doar atunci când, sătui (de tot și de toate), vor pleca în alte zări.

Comenteaza