Incendiu violent la un depozit de materiale lemnoase

Incendiu violent la Rosiori
Incendiu violent la Rosiori

Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață la un depozit de materiale lemnoase; intervenție de amploare a pompierilor.

Duminică dimineață, 18 iunie, la ora 04.36, pe numarul unic pentru apeluri de urgenta 112, pompierii militari au fost alertati de izbucnirea unui incendiu la un depozit de materiale lemnoase din municipiul Rosiorii de Vede.

La fata locului au intervenit in prima faza pompierii militari rosioreni, cu cinci autospeciale de lucru cu apa si spuma si o ambulanta SMURD, fortele de interventie fiind suplimentate cu echipaje de la Detasamentul Alexandria (o autospeciala de stingere, o autocisterna si autospeciala de salvare de la inaltime) si de la Detasamentul de Pompieri Turnu Magurele (o autospeciala de lucru cu apa si spuma).

La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta violent la materialele lemnoase din interiorul unei hale, la un motostivuitor alimentat cu gaz de la o butelie, cu pericol de explozie, existand posibilitatea propagarii flacarilor la bunurile materiale din imediata vecinatate.

Pompierii militari au reusit sa localize incendiul la o suprafata de cca. 2000 mp, in acest moment lucrandu-se pentru stingerea ultimelor focare.

Interventia este ingreunata de cantitatea mare de materiale combustibile si de fumul dens degajat prin arderea acestora.

Din fericire, la acest eveniment nu sunt inregistrate victime.

Comenteaza