Doi bărbați luați de o viitură puternică pe râul Doftana

Luați de o viitură puternică pe râul Doftana
Luați de o viitură puternică pe râul Doftana

Doi bărbați au fost surprinși de o viitură puternică și luați de apele năvalnice în momentul în care încercau să traverseze un râu.

Pompierii prahoveni au avut o misiune de salvare dificilă marți, în jurul orei 13.30, atunci când au fost solicitați să intervină pentru salvarea unor persoane luate de ape pe râul Doftana.

Conform celor comunicate de reprezentanții pompierilor prahoveni, marți, în jurul orei 13.30, pe râul Doftana, în apropierea localității Bănești, doi căruțași cu doi cai au fost surprinși de o viitură.

Este vorba de doi bărbați, cu vârste de 38 și 47 de ani, care au fost surprinși de o viitură puternică în momentul în care au vrut să traverseze râul Doftana.

Căruțașii au reușit să iasă din apa adâncă de 1,20 metri, dar a fost nevoie de intervenția echipajelor de pompieri pentru a salva cei doi cai și pentru a aduce la mal cele două atelaje hipo.

Operațiunea de salvare s-a terminat cu bine pentru toți cei implicați, oameni și cai, aceștia alegându-se cu sperietura dar și cu învățătura de minte astfel încât altă dată se vor asigura de două ori înainte de a se aventura în traversarea unei ape năvalnice.

Comenteaza